A vendégházban összesen három franciaágy, két különálló ágy és a nappalikban elhelyezett két nyitható kanapé vehető igénybe.

A ház elrendezése kiváló lehetőséget kínál akár egyedülálló vendég, vagy párok, vagy akár 2-4 családból/párból álló baráti társaságoknak, vagy gyermekes családoknak a nagyszülőkkel együtt tervezett kikapcsolódásra is.

Szálláslehetőség egy vagy két fő részére

Egyedülállóknak vagy párok részére a földszinti – külön bejáratú – egyszobás apartman vagy a másfél szobás apartman ideális választást jelentenek.

Szálláslehetőség családok részére

A család méretétől függően vagy másfél szobás apartmanunkat ajánljuk, vagy a tetőtérben található két hálószobás és nappalis apartmanunkat.

Szálláslehetőség a nagyszülőkkel való pihenéshez

A nagyszülőknek az egyszobás apartmant, a fiataloknak a gyermeklétszámtól függően a másfél szobás vagy az emeleti két hálószobás lakrészt tudjuk elképzelni.

Szállás baráti társaságok részére

Természetesen lehetőség van a Vendégház egészben történő kiadására is. A 4-10 fős társaságok számára az emeleti apartman társalgója vagy a földszinti fedett terasz nyújthat teret a kellemes együttlétre.

Szállás tíznél több fő részére

10 főnél nagyobb társaságok esetén lehetőség van a Vendégház közelében található, hasonló színvonalú egyéb vendégházak igénybevételére. A lehetőséggel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön.