A vendégház Parádsasvár nyugati részén, a település szinte legmagasabb pontján, 780 m2-nyi telken, önálló házként épült.

A vendéglátók nem laknak a vendégházban.

A vendégház étkezést nem biztosít.

A vendégház és környezete nemdohányzó.

Házi kedvenceket (kutya, macska, stb.) nem lehet behozni.

A vendégházban 3 apartman került kialakításra.

Az egyszobás apartman az önálló vendégház földszintjének nyugati (jobb oldali) felében került kialakításra. Étkezőkonyhás nappalis lakrész (alapterülete 19 m2 + 3 m2 zuhanyzós fürdőszoba), franciaágyas, nem pótágyazható. Az apartman 2 férőhelyes.

            Egyszobás apartman alaprajza:A másfél szobás apartman, étkezőkonyhás nappali hálóval lakrész a vendégház földszintjének keleti (bal oldali) részében került elhelyezésre. A nappali 17 m2, a félszoba: 9 m2, a zuhanyzós fürdőszoba: 3 m2 alapterületű. Az apartman úgy nyújt elhelyezést, hogy a félszobában franciaágy, a nappaliban egy kanapé van pótágyként egy fő részére. Az apartman 3 férőhelyes.

            Másfél szobás apartman alaprajza:A földszinti apartmanok a vendégház déli, udvari oldalán közvetlenül egy 19 m2-nyi területű fedett, nyitott teraszhoz csatlakoznak

Az emeleti két hálószoba és nappalis apartman a vendégház tetőterében került kialakításra. A csodálatos panorámával rendelkező – klímaberendezéssel is felszerelt – apartman jobb oldali részében egy 13 m2 alapterületű háló van franciaággyal, bal oldali részén egy 12,7 m2 alapterületű szoba van egyszemélyes ággyal és pótágyként egyszemélyes ágy vagy gyermek utazóágy van. Az étkezőkonyhás nappali (26,7 m2 alapterületű), amelyben pótágyként egy kanapé van egy fő részére. Az apartman jobb oldali részén egy kádas fürdőszoba (alapterülete 6,1 m2), bal oldali részén egy szaunával bővített zuhanykabinos fürdőszoba (6 m2 alapterületű) van. A klíma és a szauna külön szolgáltatásként vehető igénybe. Az apartman 5 férőhelyes.
A nappalihoz az utcai oldalon egy 4 m2-nyi, északnyugati tájolású loggia csatlakozik. Az udvari, DK-i fekvésű loggia 6 m2 alapterületű.

            Emeleti két hálószoba és nappalis apartman alaprajza:

Created by AccuSoft Corp.

A vendégház elrendezéséből adódóan, mindkét szinten, minden hálószobához külön WC tartozik (a fürdőhelyiségekben elhelyezve).

A vendégházban gáz központi fűtés van, amelyet két fali, kombi gázkazán biztosít. A téli napokban a központi fűtés mellett a másfél szobás apartmanban a beépített cserépkályha, a másik két apartmanban pedig a kandallók teremthetnek különleges hangulatot, kellemes meleg mellett.

Az apartmanok és azok konyharésze teljesen felszerelt, berendezett. Hűtő, mikrosütő, kávéfőző, kenyérpirító, elektromos vízforraló, elektromos főzőlap, (a másfél szobás és az emeleti apartmanban elektromos sütő és mosogatógép is), ami szükséges az önellátáshoz, minden rendelkezésre áll. A szálláshoz ágyneműt, vendégenként 2 törölközőt adunk. Az apartmanok felszereléséhez tartozik a kádkilépő, folyékony szappan, kézfertőtlenítő, tusfürdő és sampon, a konyhához 2 konyharuha, mosogatószer és mosogatószivacs. A nyári udvari sütés-főzéshez grillező, nyársaló és bográcsoló biztosított.

Internet hozzáférés

A szállás egész területén díjmentesen internet (Wi-Fi/vezetéknélküli LAN) áll rendelkezésre.

A Vendégház igénybevétele

A Vendégház, az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján 11 óráig áll vendégeink rendelkezésre. Az érkezés és a távozás – minden esetben – a tulajdonos vagy megbízottjának jelenlétében történik. Érkezéskor a szálláshely-szolgáltató bemutatja a vendégházat és az apartmant, valamint átadja a vendégház és az apartman kulcsát.

Bejelentkezés

14.00 – 19.00 óráig. A várható érkezés időpontját előzetesen egyeztetni szükséges. A szállásfoglalás a személyi azonosításra alkalmas igazolvány (személyazonosító igazolvány vagy jogosítvány, magyarországi lakóhellyel nem rendelkező vendégek esetén útlevél) bemutatásával, okmányolvasó használatával történik.

Kijelentkezés

11.00 óráig. Az apartman vagy a vendégház visszavétele során a kulcsok leadandók.

Parkolás

Gépkocsi részére a Vendégház bal oldali udvarrészén, kapun belül biztosított az elhelyezés. A vendégház előtti utcarészen a parkolás díjtalan.