A családi üdülések támogatására csecsemőknek ingyenes szállást adunk, gyermekeknek (18 év alatt) az idegenforgalmi adó 0 Ft/éj.

Kisgyermek elhelyezéséhez gyermek utazóágyat, kérésre rácsos kiságyat, ezen kívül gyermekkádat, fellépőt, wc szűkítőt, etetőszéket tudunk biztosítani.

A vendégházból könnyen meg lehet közelíteni a pár lépésre levő erdőben csörgedező patakot és a gyönyörű kilátást nyújtó rétet.

Az erdőből néha egy-egy mókus látogat a játszótéri fákra és onnan a vendégház udvarára. A levegő üdítően tiszta, az erdő csendje már szinte zavaró. A békés hely minden évszakban nagyszerű kikapcsolódást ígér a gyermekes családoknak.

Gyermekeknek nagy élményt nyújtanak az erdei séták, túrák. Tiszta időben nyári estén csodálatos a „fényszennyezés mentes” szérűről a csillagos égbolt vizsgálata is.

Különleges  élmény lehet az augusztusi éjszakai hullócsillagnézés. A Perseidák meteorraj – amelyet „Szent Lőrinc könnyeinek” is neveznek – általában augusztus 12-13-án a legaktívabb és jól megfigyelhető a jó körpanorámát adó rétről.

Akár többnapos időtöltést adhat az Oxygen Adrenalin Park (Mátrafüred és Mátraháza között) a Sástó-Kőbánya területén kialakított kalandpark.