A vendégház Parádsasvár délnyugati részén, a település szinte a legmagasabb pontján, 780 m2-nyi telken, önálló házként épült.

A vendéglátók nem laknak a vendégházban.

A vendégház étkezést nem biztosít.

A vendégház és környezete nemdohányzó.

Házikedvenceket (kutya, macska, stb.) nem lehet behozni.

A vendégházban 3 apartman került kialakításra.

Az önálló vendégház földszintjének nyugati felében, egy amerikai konyhás mini lakrész (20 m2 + 3 m2 fürdőszoba), az egyszobás apartman (franciaágyas, nem pótágyazható) került kialakításra.

            Egyszobás apartman alaprajza:A másfél szobás apartman (három férőhelyes), szintén amerikai konyhás lakrész a vendégház földszintjének keleti részében került elhelyezésre. A nappali 17 m2, a háló: 9 m2, a fürdőszoba: 3 m2 területű. Az apartman vendégeink számára úgy nyújt elhelyezést, hogy hálójában 2 fő részére franciaágy, a nappaliban kinyitható kanapé van 1 fő (esetleg 2 kisebb gyermek) részére.

            Másfél szobás apartman alaprajza:Az emeleti két hálószoba és nappalis apartman a vendégház tetőterében került kialakításra. A csodálatos panorámával rendelkező – klímaberendezéssel is felszerelt – apartmanban egy franciaágyas hálószoba egy kétágyas hálószoba (13-13 m2), egy étkezőkonyhás nappali (24 m2, 2 fő részére jó minőségű kinyitható kanapéval), egy kádas fürdőszoba (6 m2) és egy zuhanykabinos fürdőszoba (4 m2) biztosítja a látogatók kényelmét.

A nappalihoz az utcai oldalon egy 4 m2-nyi, északnyugati tájolású loggia csatlakozik. Az udvari – DK-i fekvésű loggia 7 m2 alapterületű.

Az apartmanban külön szolgáltatásként szaunázásra és klimatizálásra is van lehetőség.

            Emeleti két hálószoba és nappalis apartman alaprajza:A vendégház elrendezéséből adódóan, mindkét szinten, minden hálószobához külön WC tartozik (a fürdőhelyiségekben elhelyezve).

A téli napokban a központi fűtés mellett beépített cserépkályha és kandallók teremtenek  különleges hangulatot az apartmanokban.

Hűtő, mikrosütő, kávéfőző, kenyérpirító, elektromos vízforraló, elektromos tűzhely/garzontűzhely, mosogatógép (csak a másfél szobás és az emeleti apartmanban), mosógép, ami szükséges az önellátáshoz, minden rendelkezésre áll. A nyári udvari sütés-főzéshez grillező, nyársaló és bográcsoló biztosított.

A ház udvarának déli kerítése egy rönkfa játékokkal felszerelt játszótérhez csatlakozik. A szülők akár a teraszról is figyelhetik nagyobb gyermekeik hintázását, mászását, csúszását.

Internet elérhetőség minden apartmanban van (WiFi ).