A vendégház Parádsasvár délnyugati részén, a település szinte a legmagasabb pontján, 780 m2-nyi telken, önálló házként épült.

A vendéglátók nem laknak a vendégházban.

A vendégház étkezést nem biztosít.

A vendégház és környezete nemdohányzó.

Házikedvenceket (kutya, macska, stb.) nem lehet behozni.

A vendégházban 3 apartman került kialakításra.

Az önálló vendégház földszintjének nyugati felében, egy amerikai konyhás mini lakrész (20 m2 + 3 m2 fürdőszoba), az egyszobás apartman (franciaágyas, nem pótágyazható) került kialakításra.

            Egyszobás apartman alaprajza:A másfél szobás apartman (három férőhelyes), szintén amerikai konyhás lakrész a vendégház földszintjének keleti részében került elhelyezésre. A nappali 17 m2, a háló: 9 m2, a fürdőszoba: 3 m2 területű. Az apartman vendégeink számára úgy nyújt elhelyezést, hogy hálójában 2 fő részére franciaágy, a nappaliban kinyitható kanapé van 1 fő (esetleg 2 kisebb gyermek) részére.

            Másfél szobás apartman alaprajza:Az emeleti két hálószoba és nappalis apartman a vendégház tetőterében került kialakításra. A csodálatos panorámával rendelkező – klímaberendezéssel is felszerelt – apartmanban egy franciaágyas hálószoba egy kétágyas hálószoba (13-13 m2), egy étkezőkonyhás nappali (24 m2, 2 fő részére jó minőségű kinyitható kanapéval), egy kádas fürdőszoba (6 m2) és egy zuhanykabinos fürdőszoba (4 m2) biztosítja a látogatók kényelmét.

A nappalihoz az utcai oldalon egy 4 m2-nyi, északnyugati tájolású loggia csatlakozik. Az udvari – DK-i fekvésű loggia 7 m2 alapterületű.

Az apartmanban külön szolgáltatásként szaunázásra és klimatizálásra is van lehetőség.

            Emeleti két hálószoba és nappalis apartman alaprajza:A vendégház elrendezéséből adódóan, mindkét szinten, minden hálószobához külön WC tartozik (a fürdőhelyiségekben elhelyezve).

A téli napokban a központi fűtés mellett beépített cserépkályha és kandallók teremtenek  különleges hangulatot az apartmanokban.

Az apartmanok és azok konyharésze teljesen felszerelt, berendezett. Hűtő, mikrosütő, kávéfőző, kenyérpirító, elektromos vízforraló, elektromos főzőlap, (a másfél szobás és az emeleti apartmanban elektromos sütő és mosogatógép is), ami szükséges az önellátáshoz, minden rendelkezésre áll. A szálláshoz ágyneműt és vendégenként 2 törölközőt adunk. A nyári udvari sütés-főzéshez grillező, nyársaló és bográcsoló biztosított.

Internet elérhetőség minden apartmanban van (WiFi ).