Az önálló vendégház földszintjén egy egyszobás (kétágyas), amerikai konyhás mini lakrész (20 m2 + 3 m2 fürdőszoba) ,

valamint egy másfél szobás (három ágyas), szintén amerikai konyhás lakrész található (nappali: 17 m2, háló: 9 m2, fürdő: 3 m2). Mindkettő zuhanykabinos fürdőszobával van ellátva. A földszinti apartmanokat fedett lakóterasz kapcsolja össze. A földszinti fedett terasz 22 m2 alapterületű.

A csodálatos panorámával rendelkező – klímaberendezéssel is felszerelt – emeleti apartmanban két kétágyas hálószoba (13-13 m2), egy amerikai konyhás (pótágyazható) nappali (24 m2), egy fürdőkádas fürdőszoba (6 m2) és egy zuhanykabinos mosdófülke (4 m2) biztosítja a látogatók kényelmét.

Mindkét szinten minden hálószobához külön WC tartozik (a fürdőhelyiségekben elhelyezve). Az emeleti, utcai loggia 4 m2, az udvari loggia 7 m2 alapterületű.

A téli napokban a központi fűtés mellett beépített cserépkályha és kandallók teremtenek  különleges hangulatot az apartmanokban.

Gépkocsival zárt udvarban lehet parkolni.

Hűtő, mikrosütő, kávéfőző, kenyérpirító, elektromos vízforraló, elektromos tűzhely/garzontűzhely, mosogatógép (csak a másfél szobás és az emeleti apartmanban), mosógép, ami szükséges az önellátáshoz, minden rendelkezésre áll. A nyári udvari sütés-főzésekhez grillező, nyársaló és bográcsoló biztosított.

A ház udvarának déli kerítése egy rönkfa játékokkal felszerelt játszótérhez csatlakozik. A szülők akár a teraszról is figyelhetik nagyobb gyermekeik hintázását, mászását, csúszását.

Internet elérhetőség minden apartmanban van (WiFi ).

Külön szolgáltatásként szaunázásra és klimatizálásra (csak az emeleten!) is van lehetőség.

Étkezést nem biztosítunk.

Az emeleti apartman lakói külön térítés ellenében igénybe vehetik a szaunát.