A vendégház udvara végéhez egy rönkfás játékokkal felszerelt játszótér csatlakozik (hinta, homokozó, csúszda és mászóka várja a gyermekeket benne). A vendégházból és innen is könnyen meg lehet közelíteni a pár lépésre levő erdőben csörgedező patakot és a gyönyörű kilátást nyújtó rétet.

Az erdőből néha egy-egy mókus látogat a játszótéri fákra és onnan a vendégház udvarára. A levegő üdítően tiszta, az erdő csendje már szinte zavaró. A békés hely minden évszakban nagyszerű kikapcsolódást ígér a gyermekes családoknak.

Kisgyermek elhelyezéséhez gyermek utazóágyat, de ezen kívül gyermekkádat, etetőszéket tudunk biztosítani.

A családi üdülések támogatására csecsemőknek ingyenes szállást adunk, gyermekeknek a szállás ára kedvezményesen 3.500 Ft/gyermek/éj.

A gyermekárral az apartmanárak és így egy főre számolt egységárak lényegesen csökkennek.

  • Egyszobás apartmanban 1 felnőtt és egy gyermek elhelyezése 1 éjszakára 4.000 Ft-os egységárú (+ 500 Ft IFA).
  • Másfél szobás apartmanban 2 felnőttel érkező két gyermek esetén 4.125 Ft lesz az egységár (+ 500 Ft IFA felnőttenként) éjszakánként.
  • Két hálószoba és nappalis apartmanban  4 fő elhelyezésekor (2 felnőtt, 2 gyermek)  1 éjszakára 4.500 Ft/fő (+ 500 Ft IFA felnőttenként)  árral számolunk.
  • Két felnőttel érkező 3 gyermek nyaralásakor a szállás ára az emeleten 4.220 Ft egy személyre éjszakánként (+ 2*500 Ft IFA a felnőttekre).